Deken Schmerlingstraat 15, 5841 AM Oploo

Aukje Weerts

Fysiotherapeut, Physical Rehabilitation Trainer & Triggerpoint Reset Methode Coach

Ik ben Aukje Weerts en werkzaam als fysiotherapeut en physical rehabilitation trainer.
Binnen mijn praktijk probeer ik mijn klanten zo optimaal mogelijk te laten herstellen van klachten of blessures. Mijn specialisatie ligt in het specifiek diagnosticeren van wat voor soort weefselschade er sprake is en dit behandelen door middel van fysiotherapie en actieve revalidatie. Ik vind het geweldig om mijn klanten binnen een intensief revalidatietraject te behandelen en optimaal resultaat te kunnen leveren.

De afgelopen jaren ben ik echter gaan ervaren dat er klanten waren die ik niet volledig pijnvrij kon krijgen of die dezelfde klachten snel weer terugkregen. Dit frustreerde me enorm. Deze klanten liepen vaak al jaren rond met langdurige of steeds terugkerende pijnklachten, waren al bij meerdere behandelaars, gezondheidsprofessionals en of zelfs artsen geweest maar vonden geen oplossingen.

…”Live your life to the fullest, jouw pad naar een pijnvrij bestaan.”

In mijn eigen zoektocht om me verder als professional te ontwikkelen kwam ik in aanraking met de triggerpoint reset methode, ontwikkeld door neuromusculair pijnspecialist Tim van Orsouw. Een nieuwe revolutionaire methode om chronische pijnklachten definitief te verhelpen. Een totaaloplossing waarbij gezondheid wordt benaderd als een geheel van verschillende factoren. Binnen deze methode worden de diepliggende oorzaken gediagnosticeerd. Door een holistische aanpak worden deze oorzaken aangepakt waardoor chronische klachten volledig of voor een heel groot deel worden verholpen.

Ik heb altijd al een brede interesse gehad in gezondheid en was me bewust van de belemmerende factoren waardoor herstel niet volledig kon plaatsvinden, of bepaalde klachten steeds weer terugkeerden. Daarnaast merkte ik op dat het implementeren van deze factoren in mijn behandelingen essentieel zou kunnen zijn voor een optimaal herstel. Toen ik in aanraking kwam met de Triggerpoint reset methode viel alles op zijn plaats. De methode past uitstekend binnen mijn idealen over gezondheid en visie van mijn behandelingen in de toekomst. Ik ben me daarom gaan specialiseren in deze methode, de beste keuze die ik in mijn leven heb gemaakt! Ik leef bewuster, gezonder, ben in balans en gelukkiger dan ooit met het werk wat ik doe!

In mijn trajecten werk ik met de triggerpoint reset methode om chronische pijnklachten in een korte intensieve periode van 6-8 weken volledig of voor een heel groot deel te verhelpen. Deze methode is exclusief, pakt de diepliggende oorzaak aan en zorgt zo voor een totaaloplossing van jouw klachten!
Ik help mensen aan wie is verteld er maar mee te leren leven en dus niet het leven kunnen leiden waar ze echt gelukkig van worden, naar een pijnvrij bestaan!

trigger_point_reset

Contact

Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    TELEFOON
    06 – 12 42 6006
    Oploo
    INFO@AUKJEWEERTS.NL
    WWW.AUKJEWEERTS.NL