Deken Schmerlingstraat 15, 5841 AM Oploo
TRIGGERPOINT RESET METHODE

Ben jij klaar met langdurige rug, nek of schouderklachten? Wil jij het beste uit je leven kunnen halen zonder beperkingen in de beste versie van jezelf? Samen met jou pak ik de echte oorzaak aan zodat jij weer volop kunt gaan genieten van wat jij het liefste doet.

3 STAPPEN NAAR EEN PIJNVRIJ LEVEN

Deze revolutionaire methode is ontwikkeld door neuromusculair pijnspecialist Tim van Orsouw. Bij deze methode staat het blijvend elimineren van triggerpoints bij chronische pijn centraal. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de relatie tussen body en mind, je voeding en de spanning in je spieren die zich kan uiten in triggerpoints. Binnen deze methode wordt de onderliggende oorzaak van chronische pijnklachten vastgesteld en dan ook echt aangepakt. Dat is de totaaloplossing, geen op zich staande behandelingen maar de echte oorzaak vinden en aanpakken.

“Ik ben je oprecht dankbaar! Je hebt gedaan waar niemand in slaagde, mijn leven weer leuk en aangenaam maken. Ik ben er nog niet helemaal, maar ben wel nu in de goede richting om volledig pijnvrij te gaan leven!

Contact

Deken Schmerlingstraat 15

5841 AM, Oploo

info@aukjeweerts.nl